Öninge Camping & Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

Öninge Camping & Entreprenad AB är ett bolag som finns i Ödeshög. I Öninge Camping & Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Lars Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jessica Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Öninge Camping & Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Öninge Camping & Entreprenad AB på telefon 0142-71194.

Bolaget skall bedriva campingplats och stugbyverksamhet, gräv och schaktverksamhet, jordbruk och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Öninge Camping & Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Öninge Camping & Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Öninge Camping & Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Öninge Camping & Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Öninge Camping & Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Öninge Camping & Entreprenad AB har 556563-5280 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.