Bäck Såg och Byggmaterial AB

Östergötlands län

Information

556565-8621 är organisationsnummer för verksamheten Bäck Såg och Byggmaterial AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäck Såg och Byggmaterial AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Bäck Såg och Byggmaterial AB finns i.

Bäck Såg och Byggmaterial AB har varit registrerat sedan 1999-03-10 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäck Såg och Byggmaterial AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bäck Såg och Byggmaterial AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bäck Såg och Byggmaterial AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bäck Såg och Byggmaterial AB så kan ni göra det på telefon genom 0144-31710 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 24, 599 33, Ödeshög

Bolaget skall bedriva förädling och handel med trävaror och byggmaterial, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bäck Såg och Byggmaterial AB och det är Nilsson, Per Östen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rydberg, Anders Börje Germund som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Börje Runar Patrik som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor