AM Industrier AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns AM Industrier AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ödeshög här finns det många olika Aktiebolag. AM Industrier AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ödeshög jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

AM Industrier AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556566-1161.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0144-32125 alternativt besöka eller skicka post till AM Industrier AB på följande adress Heda Kristinelund, 599 94, Ödeshög.

AM Industrier AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I AM Industrier AB så sitter följande personer i styrelsen: Häger, Magnus Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Karlsson, Annelie Viola Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska reparera och bygga trailers och släpvagnar, svetsningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.