HillMill AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och HillMill AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HillMill AB är ett av dem. Statusen för HillMill AB är att Bolaget är aktivt.

HillMill AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-09. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HillMill AB ska trivas.

I Ödeshög så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva vindkraftverk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HillMill AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är HillMill AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med HillMill AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-71018.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med HillMill AB är Isaksson, Hans Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engholm, Alf Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Engholm, Christina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Isaksson, Helena Susanne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantRevision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

HillMill AB har 556599-5635 som sitt organisationsnummer.