Runnestad Vindkraft Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Runnestad Vindkraft Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som Runnestad Vindkraft Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Runnestad Vindkraft Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-11-06.

Runnestad Vindkraft Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2000-10-20. Men sedan 2000-11-06 så har Runnestad Vindkraft Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Runnestad, 590 21, Väderstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Runnestad Vindkraft Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0142-71095.

Ödeshög arbetar för att företag som Runnestad Vindkraft Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Runnestad Vindkraft Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och driva vindkraftverk, bedriva handel med värdepapper, fstighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Runnestad Vindkraft Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Runnestad Vindkraft Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Lars-Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sture Magnus som är född 1941 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Runnestad Vindkraft Aktiebolag är 556599-6013.