Ombergs Golf AB

Östergötlands län

Information

556609-0873 är organisationsnummer för bolaget Ombergs Golf AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ombergs Golf AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Ombergs Golf AB finns i.

Ombergs Golf AB har varit registrerat sedan 2001-03-22 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ombergs Golf AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Ombergs Golf AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ombergs Golf AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Ombergs Golf AB så kan ni göra det på telefon genom 0144-12160 eller genom brev på följande adress:
St. Lund, 599 93, Ödeshög

Bolaget skall bedriva golfanläggning, framställa vindenergi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ombergs Golf AB och det är Tegnebo, Bertil Magnus som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tegnebo, Ulf Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Kristina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Eric Oscar som är född 1949 och har titeln Revisor, Lars-Eric Nilssons Redovisningsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,