Matlust Vida Vättern AB

Östergötlands län

Information

556613-1503 är organisationsnummer för bolaget Matlust Vida Vättern AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Matlust Vida Vättern AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Matlust Vida Vättern AB finns i.

Matlust Vida Vättern AB har varit registrerat sedan 2001-08-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Matlust Vida Vättern AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Matlust Vida Vättern AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Matlust Vida Vättern AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Matlust Vida Vättern AB så kan ni göra det på telefon genom 0390-10910 eller genom brev på följande adress:
Sjög. 48, 563 31, Gränna

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang, catering, konsulttjänster inom mat och dryck, försäljning av livsmedel med tillhörande produkter, konferensverksamhet, rumsuthyrning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Matlust Vida Vättern AB och det är Pantzar, Karl Oscar som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ottosson, Carl Jan Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pantzar, Emma Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,