Kent Bergs Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

Kent Bergs Entreprenad AB är ett företag som finns i Ödeshög. I Kent Bergs Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Kent Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Peter Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Britt-Inger Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kent Bergs Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kent Bergs Entreprenad AB på telefon 070-3774338.

Bolaget skall bedriva entreprenader med maskiner som transporter för avfall, anläggning och gods, ävensom äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kent Bergs Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kent Bergs Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kent Bergs Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-06 och Kent Bergs Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kent Bergs Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Berg, Kent Gunnar

Kent Bergs Entreprenad AB har 556625-1889 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.