Ödeshögs Järn AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Ödeshögs Järn AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ödeshögs Järn AB är ett av dem. Statusen för Ödeshögs Järn AB är att Bolaget är aktivt.

Ödeshögs Järn AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-22. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där företaget finns i jobbar för att företag som Ödeshögs Järn AB ska trivas.

Ödeshögs Järn AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-06. I Ödeshög så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva järnhandel (detaljist), färghandel, maskinservice, uthyrning av maskiner, verktyg och inventarier inom byggnads- och trädgårdssektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ödeshögs Järn AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-06.

Idag är Ödeshögs Järn AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Ödeshögs Järn AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-10023.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Ödeshögs Järn AB är Larsson, Bengt Gunnar som är född 1956 och har titeln VD, Larsson, Bengt Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Rickard Harald som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Maria Josefina som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ström Larsson, Ulla Marie Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln RevisorRevision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Ödeshögs Järn AB har 556626-9725 som sitt organisationsnummer.