Bynn's Fastigheter i Ödeshög AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bynn's Fastigheter i Ödeshög AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Bynn's Fastigheter i Ödeshög AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 2003-02-21 så skapades Bynn's Fastigheter i Ödeshög AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556640-7945 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ödeshög.

Just nu är Bynn's Fastigheter i Ödeshög AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bynn's Fastigheter i Ödeshög AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bynn's Fastigheter i Ödeshög AB är Bengtsson, Bengt Niklas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Ingemar Mattias som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ingela Maria Veronica som är född 1976 och har titeln Suppleant, Nygren, Johanna Maria som är född 1980 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.