Hästholmens Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Hästholmens Entreprenad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Ödeshög här finns det många olika Aktiebolag. Hästholmens Entreprenad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Ödeshög jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Hästholmens Entreprenad AB är momsregistrerat sedan2004-10-28 och har organisationsnummer 556642-6002.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-4661401 alternativt besöka eller skicka post till Hästholmens Entreprenad AB på följande adress Vallg. 14, 599 93, Ödeshög.

Hästholmens Entreprenad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-10-28.

I Hästholmens Entreprenad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ringheim, Kenny Ulf Lennart som är född 1968 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall vara bygg- och entreprenadverksamhet, förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.