Narr Konfektyr AB

Östergötlands län

Information

Narr Konfektyr AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Narr Konfektyr AB finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Narr Konfektyr AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Narr Konfektyr AB har haft sedan 2004-03-11. Narr Konfektyr AB har funnits sedan och 2004-03-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Narr Konfektyr AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Öningeg. 9, 599 33, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-10442.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Narr Konfektyr AB Privat, ej börsnoterat.

Narr Konfektyr AB har idag 556656-3085 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Narr Konfektyr AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av konfektyr samt därmed förenlig verksamhet.

I Narr Konfektyr AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Karl-Magnus Roger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Iris Inger Anne-Lie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .