Forsdala Entreprenad AB

Östergötlands län

Information

556660-4350 är organisationsnummer för verksamheten Forsdala Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Forsdala Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som Forsdala Entreprenad AB finns i.

Forsdala Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2004-04-17 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Forsdala Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-23.

Forsdala Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Forsdala Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Forsdala Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6532525 eller genom brev på följande adress:
Tollstad Haninge Forsdala, 599 93, Ödeshög

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsverksamhet, försälj- ning av varor inom byggbranschen, kapitalförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Forsdala Entreprenad AB och det är Rhodin, Karl Bruno Alexander som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rhodin, Britt-Marie Elisabet som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rhodin, Pierre Robert Alexander som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,