J. Hagmans Gräv AB

Östergötlands län

Information

J. Hagmans Gräv AB är ett av många verksamheter som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som J. Hagmans Gräv AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

J. Hagmans Gräv AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-28.

J. Hagmans Gräv AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2004-11-03. Men sedan 2005-04-28 så har J. Hagmans Gräv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kungsv. 18, 599 31, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på J. Hagmans Gräv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3480556.

Ödeshög arbetar för att verksamheter som J. Hagmans Gräv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för J. Hagmans Gräv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva grävmaskinsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för J. Hagmans Gräv AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till J. Hagmans Gräv AB och det är följande personer, Hagman, Nils Jörgen Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Maria Karoline som är född 1972 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för J. Hagmans Gräv AB är 556669-8287.