In Loco Consulting AB

Östergötlands län

Information

556673-7580 är organisationsnummer för företaget In Loco Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som In Loco Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ödeshög som är den kommunen som In Loco Consulting AB finns i.

In Loco Consulting AB har varit registrerat sedan 2005-01-03 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för In Loco Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-24.

In Loco Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ödeshög som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för In Loco Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med In Loco Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom 0140-56676 eller genom brev på följande adress:
Bonderyds Rusthåll 1, 599 92, Ödeshög

Bolaget skall bedriva bedriva konsultation och utbildning inom dataområdet, handel inom data- och hemelektronikbranschen, administrativa tjänster, handel med djurfoder och tillbehör avseende husdjur kennelverksamhet, byggnads- och snickeriarbeten samt handel med virke, timmer och biobränslen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med In Loco Consulting AB och det är Fokine, Hans Tobias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Fokine, Mathilde som är född 1969 och har titeln Suppleant, Wiss, Jan Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor,