Emte Handelshus AB

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Aktiebolag som heter Emte Handelshus AB. Det finns flera företag som liknar Emte Handelshus AB i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2005-03-01 så har Emte Handelshus AB varit registrerat. Idag är Emte Handelshus AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Emte Handelshus AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Emte Handelshus AB så kan ni göra det på 0144-31945.

Bolaget skall bedriva postorder- och butiksförsäljning av sjukvårdsartiklar samt postorderförsäljning av intima plagg och sexhjälpmedel och därmed förenlig verksamhet samt restaurangrörelse

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundgren, Leif Robert Michael som är född 1964 och har titeln VD, Selander, Ted Hans-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Leif Robert Michael som är född 1964 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Stamming, Håkan Jan Erik som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Emte Handelshus AB har 556676-9013 som sitt organisationsnummer.