SveGus Fastighets AB

Östergötlands län

Information

SveGus Fastighets AB är ett av många företag som finns i Ödeshög. Det är nämligen den kommunen som SveGus Fastighets AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SveGus Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-06-16.

SveGus Fastighets AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 2005-05-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Munketorp , 599 94, Ödeshög. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SveGus Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0144-64006.

Ödeshög arbetar för att företag som SveGus Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SveGus Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SveGus Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SveGus Fastighets AB och det är följande personer, Svensson, Sven Gunnar Magnus som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bengt Gustav Rune som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sundin, Ulf Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ulf Sundin Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SveGus Fastighets AB är 556680-1006.