Rut Assistans AB

Östergötlands län

Information

Rut Assistans AB är ett bolag som finns i Ödeshög. I Rut Assistans AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Ulf Roger som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Ulf Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rut Assistans AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rut Assistans AB på telefon 0144-12108.

Bolaget ska bedriva personlig assistans - servicetransport, utbildning, konsultverksamhet och rehabilitering. Äldreverksamhet - boende, terapi, vård, rehabilitering och servicetransport. Behandlingshem - boende, rehabilitering, vård, utbildning och servicetransport och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rut Assistans AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rut Assistans AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rut Assistans AB innehar ej F-skattsedel och Rut Assistans AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rut Assistans AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rut Assistans AB har 556681-8083 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.