Jacob Arkema Transport AB

Östergötlands län

Information

Jacob Arkema Transport AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Jacob Arkema Transport AB finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jacob Arkema Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Jacob Arkema Transport AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Jacob Arkema Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till JÖNKÖPINGSVÄGEN 17, 566 31, Habo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3812266.

Ödeshög arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jacob Arkema Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Jacob Arkema Transport AB har idag 556688-2287 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Särskild delgivningsmottagare saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Jacob Arkema Transport AB

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Jacob Arkema Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Arkema, Jacob som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, .