Hejla Skärteknik AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Hejla Skärteknik AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hejla Skärteknik AB är ett av dem. Statusen för Hejla Skärteknik AB är att Bolaget är aktivt.

Hejla Skärteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-02-01. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där företaget finns i jobbar för att företag som Hejla Skärteknik AB ska trivas.

Hejla Skärteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Ödeshög så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hejla Skärteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Hejla Skärteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Hejla Skärteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0142-71194.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hejla Skärteknik AB är Strelin, Rolf Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Withell, Bernt Raymond som är född 1978 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Hejla Skärteknik AB har 556697-8028 som sitt organisationsnummer.