Svensk Veterinärkonsult AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva veterinärrådgivning, kursverksamhet, sanerings- och smittskyddskonsultation samt därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svensk Veterinärkonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Svensk Veterinärkonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 2006-03-24 så skapades Svensk Veterinärkonsult AB och företaget är har F-skattsedel Svensk Veterinärkonsult AB har haft det sedan 2006-04-06.

Svensk Veterinärkonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556700-6720 är organisationsnummret för företaget som finns i Ödeshög.

Just nu är Svensk Veterinärkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Svensk Veterinärkonsult AB så går det att nå dem via telefon på 0144-21047 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svensk Veterinärkonsult AB är Postelnik, Anat Anushka som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Postelnik, Sakuntala Ingeborg som är född 1942 och har titeln Suppleant, Thorsell Gustafsson, Karin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .