Glänås Energi och Lantbruk AB

Östergötlands län

Information

Glänås Energi och Lantbruk AB är ett bolag som finns i Ödeshög. I Glänås Energi och Lantbruk AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Glänås, Anders Johan som är född 1958 och har titeln VD, Glänås, Anders Johan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gärdh, Camilla Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Glänås Energi och Lantbruk AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Glänås Energi och Lantbruk AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva vindkraft samt lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Glänås Energi och Lantbruk AB av bolagstypen Aktiebolag.

Glänås Energi och Lantbruk AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Ödeshög arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Glänås Energi och Lantbruk AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-07 och Glänås Energi och Lantbruk AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Glänås Energi och Lantbruk AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Glänås Energi och Lantbruk AB har 556706-0479 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.