Ombergs Buss AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ödeshög och Ombergs Buss AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ombergs Buss AB är ett av dem. Statusen för Ombergs Buss AB är att Bolaget är aktivt.

Ombergs Buss AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-18. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Ödeshög där företaget finns i jobbar för att företag som Ombergs Buss AB ska trivas.

Ombergs Buss AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Ödeshög så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva person och godstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ombergs Buss AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Ombergs Buss AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med Ombergs Buss AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0144-31312.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Ombergs Buss AB är Nordal, Lars Jörgen som är född 1952 och har titeln VD, Nordal, Lars Jörgen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordal, Ing-Marie Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordal, David Carl Jörgen som är född 1982 och har titeln Suppleant, Nordal, Sandra Ester Gunilla som är född 1980 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln RevisorCaroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ombergs Buss AB har 556713-1676 som sitt organisationsnummer.