Ombergs Mat Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangverksamhet och catering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ombergs Mat Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Ombergs Mat Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 2006-11-10 så skapades Ombergs Mat Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ombergs Mat Aktiebolag har haft det sedan 2007-03-29.

Ombergs Mat Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

556715-1450 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ödeshög.

Just nu är Ombergs Mat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Ombergs Mat Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0144-33002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ombergs Mat Aktiebolag är Larsson, Anna Pernilla som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Linda Maria som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jonas Erik Olof som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Marcus Erik Olof som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Höög, Bengt Tomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .