Orrnäs Elektriska AB

Östergötlands län

Information

Orrnäs Elektriska AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Ödeshög som är den kommunen där Orrnäs Elektriska AB finns. I Ödeshög så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Orrnäs Elektriska AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Orrnäs Elektriska AB har haft sedan 2007-06-14. Orrnäs Elektriska AB har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Orrnäs Elektriska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Orrnäs Gård, 599 91, Ödeshög men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0144-31700.

Ödeshög arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Orrnäs Elektriska AB Privat, ej börsnoterat.

Orrnäs Elektriska AB har idag 556729-5323 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Orrnäs Elektriska AB

Bolaget skall driva elkraftproduktion och därmed förenlig verksamhet.

I Orrnäs Elektriska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widell, Stig Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Widell, Susanna Elisabeth som är född 1983 och har titeln Suppleant, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .