Windon AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara försäljning av utrustning för förnyelsebar energi samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Windon AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ödeshög så är Windon AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Ödeshög arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ödeshög och i Östergötlands län. Redan 2007-05-21 så skapades Windon AB och bolaget är har F-skattsedel Windon AB har haft det sedan 2007-06-14.

Windon AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-06-14

556730-0784 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ödeshög.

Just nu är Windon AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Windon AB så går det att nå dem via telefon på 070-5926327 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Windon AB är Carlsen, Lennart Joakim som är född 1969 och har titeln VD, Larsson, Måns Olov som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Forsman, Patrick Allan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsen, Lennart Joakim som är född 1969 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.