HamnKafét i Hästholmen AB

Östergötlands län

Information

I Ödeshög finns det ett Aktiebolag som heter HamnKafét i Hästholmen AB. Det finns flera företag som liknar HamnKafét i Hästholmen AB i Östergötlands län. Ödeshög är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2007-05-22 så har HamnKafét i Hästholmen AB varit registrerat. Idag är HamnKafét i Hästholmen AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ödeshög.

Vill man komma i kontakt med HamnKafét i Hästholmen AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hamnen Hästholmen , 599 93, Ödeshög. Vi ni istället prata med HamnKafét i Hästholmen AB så kan ni göra det på 0144-33300.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva turistisk verksamhet inom tillverkning och försäljning av kafé, restaurang, paketresor, paketerbjudande, konferens, försäljning av köpta och egentillverkade souvenirer samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hedrén, Jennifer Elisabeth Paulin som är född 1974 och har titeln VD, Hedrén, Jennifer Elisabeth Paulin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedrén, Sonja Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Haller, Pia Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

HamnKafét i Hästholmen AB har 556730-1501 som sitt organisationsnummer.