JoBe Maskinservice

Östergötlands län

Information

571026-XXXX är organisationsnummer för företaget JoBe Maskinservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JoBe Maskinservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ödeshög som är den kommunen som JoBe Maskinservice finns i.

JoBe Maskinservice har varit registrerat sedan 1991-05-08 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JoBe Maskinservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

JoBe Maskinservice är och det finns flera bolag i Ödeshög som också är .

Firmatecknare för JoBe Maskinservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med JoBe Maskinservice så kan ni göra det på telefon genom 0144-31955 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet. jord och skog.

Det finns olika personer som har en koppling med JoBe Maskinservice och det är Johansson, Sten Ove Lennart som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,